Suunnittelu

Suunnittelu

Tuotamme asiakkaan rakennesuunnitelmien ja mittojen pohjalta 3D-mallin ja sen pohjalta teemme valmistus- ja asennuspiirustukset. Tarvittaessa teemme tapauskohtaisesti myös kokonaisvaltaisen suunnittelun. Käytössämme on Tekla3D- sekä Autocad-ohjelmistot.Tarjoamme asiakkaillemme vahvan ammattitaitomme lisäksi sujuvaa yhteistyötä. Työskentelemme asiakkaan kanssa jo heti projektin alusta lähtien, jotta saavutamme optimaalisen lopputuloksen. Tutustu referenssikohteisiimme.

Teräsrakenteita, teollisuusputkistoja, koneasennuksia ja ylläpitopalveluita 35 vuoden kokemuksella

Teräsrakenteita, teollisuusputkistoja, koneasennuksia ja ylläpitopalveluita 35 vuoden kokemuksella

Erikoisosaamistamme ovat eri teollisuuden haarojen kone- ja laiteasennukset, teräsrakenteet, teollisuusputkistot, asennusmittaukset, konepurku- ja siirtotyöt sekä kunnossapidon palvelut.

Kotekman on jo vuodesta 1987 alkaen palvellut eri alojen teollisuusyrityksiä ja rakennustyömaita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kokemus, ammattitaito ja sitoutuminen työn korkeaan laatuun ovat tehneet meistä arvostetun ja luotettavan yhteistyökumppanin. Pitkään jatkuneet asiakassuhteet ovat toimintamme ydinarvoja.

Toiminnallemme myönnetyt sertifikaatit ovat osoitus vastuullisesta ja varmasta asiakasprojektien toteutuksesta. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla maailmassa.

Kunnossapitopalvelumme pitää pyörät pyörimässä

Kunnossapitopalvelumme pitää pyörät pyörimässä

Vuosittaisten huoltoseisokkien ylläpitohuollot ja 24/7 äkillisissä vikatilanteissa auttava huoltopäivystyksemme varmistavat asiakkaidemme tyytyväisyyden. Kunnossapitopalvelujemme piiriin kuuluu asiakkaita kaikista teollisuuden aloista. Tyypillisiä huoltotehtäviä ovat mm. ydinvoimalaitosten laitteiden huoltotyöt ja tehtaiden kunnossapitoseisokit ja hätäkorjaukset.

Mittaus- ja tarkastustyöt ammattitaidolla

Mittaus- ja tarkastustyöt ammattitaidolla

Telojen, akseleiden sekä kytkinten suuntaukset. Konelinjojen mittaus ja merkitseminen. Nostovälineiden vuositarkastukset. Kojeiden, laitteiden ja koneiden testaus ja tarkastus.

Raudanlujaa asiantuntemusta teräsrakentamisesta ja -rakenteista

Raudanlujaa asiantuntemusta teräsrakentamisesta ja -rakenteista

Toteutamme projektit asiakkaan toivomana kokonaisuutena työmaatoimituksesta suuriin asennuskokonaisuuksiin. Asentamamme teräsrakenteet ovat EN1090-1 EXC 3 -standardin mukaan CE-merkittyjä. Tyypillisiä toimittamiamme teräsrakenteita ovat teollisuuslaitoksissa käytettävät putkisillat, hallien rungot, hoitotasot portaineen sekä erilaisten koneiden osat.

Toimimme jokaisessa projektissa luotettavana ja ammattitaitoisena urakoitsijana tai yhteistyökumppanina.

Käytössäsi koneasennuksen kokeneet ammattilaiset

Käytössäsi koneasennuksen kokeneet ammattilaiset

Toteutamme turvallisesti ja sovitussa aikataulussa niin yksittäiset laiteasennukset kuin suuret ja haasteelliset tuotantolinjojen ja kokonaisten laitosten asennusurakat. Palvelumme sisältävät asennus- ja mittaustyöt, nostotyöt sekä projektinhallinnan. Yhteistyöverkostomme avulla toimitamme myös tarvittavat sähkö- ja rakennustyöt.
Ammattitaitoomme luottavat esimerkiksi ydinvoimalat, voimalat, metsä-, kemian- ja elintarviketeollisuus, vedenpuhdistamot, datakeskukset, sekä insinööritoimistot ja laitevalmistajat.

Mitä haasteellisempi tehtävä, sitä paremmin kykymme ratkaista ongelmia ja viedä asennusprojekti maaliin onnistuneesti pääsevät esille.